با دستیابی جهاد دانشگاهی تهران به فن‌آوری تولید چرخ مسی،

جهاد تهران برای ساخت ۶ عدد چرخ مسی کوچک قرارداد منعقد کرد

۱۹ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۷:۲۹ کد : ۷۵۳۰۷ تاپ خبر پژوهشی
مرکز تحقیقات و فن‌آوری فرآوری مواد ویژه فلزی(مرکز تحقیقات و فن‌آوری مهندسی پیشرفته)، سازمان جهاد دانشگاهی تهران، برای ساخت ۶ عدد چرخ مسی کوچک قرارداد امضاء کرد.
جهاد تهران برای ساخت ۶ عدد چرخ مسی کوچک قرارداد  منعقد کرد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، مرکز تحقیقات و فن‌آوری فرآوری مواد ویژه فلزی(مرکز تحقیقات و فن‌آوری مهندسی پیشرفته)، سازمان جهاد دانشگاهی تهران، در مرداد 1403، قراردادی برای ساخت 6 عدد چرخ مسی کوچک منعقد کرد. این قرارداد در پی رضایت کارفرما از ساخت و تحویل چرخ‌های مسی بزرگ و کوچک قبلی منعقد شد. این موفقیت نشان‌دهنده تعهد جهاد تهران به کیفیت و رضایت مشتریان است.

چرخ‌های مسی نقش حیاتی در فرآیند ریخته‌گری پیوسته فلزات مانند مس، آلومینیوم و سایر فلزات دارند. این چرخ‌ها به‌عنوان قالب‌های کریستالیزاتور عمل و فلز مذاب را به شکل‌های نیمه‌نهایی مانند شمش، تبدیل می‌‌کنند. استفاده از چرخ‌های مسی در ریخته‌گری پیوسته به‌علت ویژگی‌های منحصر به‌فرد مس، از جمله هدایت حرارتی بالا و مقاومت در برابر خوردگی، باعث افزایش کیفیت و کاهش هزینه‌های تولید می‌شود. این چرخ‌ها به‌طور مداوم فلز مذاب را سرد و شکل‌دهی می‌کنند، که این فرآیند باعث بهبود کارآیی و کاهش زمان تولید می‌شود. از همین‌رو، چرخ‌های مسی به یکی از اجزای کلیدی در صنایع ریخته‌گری پیوسته تبدیل شده‌اند و نقش مهمی در تولید مفتول های محصولات مسی و آلومینیومی با کیفیت بالا ایفا می‌کنند.

چرخ‌های مسی برای ریخته‌گری پیوسته از آلیاژهای خاصی ساخته شده‌اند که تولید آن‌ها نیازمند دانش و فن‌آوری پیشرفته‌ای است. این آلیاژهای ویژه به‌علت ترکیب دقیق عناصر و فرآیندهای پیچیده تولید، ویژگی‌های منحصر به‌فردی مانند هدایت حرارتی بالا، مقاومت در برابر خوردگی و دوام فوق‌العاده را به چرخ‌ها می‌بخشند.

تولید این آلیاژهای خاص نیازمند دانش و فن‌آوری ویژه‌ای است که در اختیار متخصصان مرکز تحقیقات و فن‌آوری فرآوری مواد ویژه فلزی(مرکز تحقیقات و فناوری مهندسی پیشرفته)، سازمان جهاد دانشگاهی تهران، است و از همین‌رو چرخ‌های مسی کیفیت و کارآیی بالاتری دارند. این ویژگی‌ها به بهبود کیفیت محصولات نهایی و کاهش هزینه‌های تولید کمک می‌کنند و نقش مهمی در موفقیت فرآیندهای ریخته‌گری پیوسته ایفا می‌کنند.